středa 16. srpna 2017

Špagetový...

Ráda vařím. Nevadí mi uspořádat oběd o několika chodech. Ovšem vzhledem k tomu, že ČAS je důležitá ingredience, které se mi v poslední době nedostává, tak nejraději mám jídla rychlá. A když se vejdou do jednoho hrnce o to líp. Na tuhle dobrotu sice zašpiníte hrnce dva, protože musíte zvlášť uvařit těstoviny, ale stojí to za to ;)

... nejsem žádná foodbloggerka a rozhodně to není vysoká gastronomie, tenhle recept vzniknul před časem tak nějak náhodou způsobem "co dům dal"... a ty syrová rajčátka byl dobrý tip z jiného receptu a celkový dojem z jídla mi díky nim přijde takový svěžejší a lehčí ;)




Potřebujete:
červenou cibuli
česnek
klobásu - já nejraději dávám chorizo, ale jsou dobré i bílé grilovací klobásky 
rajčátka v plechovce
cherry rajčata
lístky šalvěje 
sůl 
pepř
špagety
parmezán

Dejte si vařit těstoviny dle návodu.
Na pánvi rozehřejte trochu oleje a na něj dejte zpěnit na jemno nakrájenou cibuli a pak i česnek (já ho strouhám na ministrouhátku :) Po chvíli přidejte na kolečka nakrájenou klobásu, lístky šalvěje a nechte opékat. Občas promíchám. Pak přidám plechovku rajčátek v protlaku, zamíchám a nechám cca 5minut podusit. Poté dochutím dle potřeby solí a pepřem a do pánve vmíchám uvařené a scezené špagety. Všechno pořádně promíchám aby se omáčka pořádně okolo těstovin obalila. Nakonec vmíchám rozpůlená syrová cherry rajčátka. A podávám s hoblinkami parmezánu (chutná to ale dobře aji bez něj ;))






Jooo, těstoviny na tisíce způsobů. Nejvděčnější jídlo léta ;)



Tak dobrou chuť ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a pokud mi budete chtít zanechat komentář, předem moc děkuji ;) Vážím si toho a uděláte mi určitě radost ;)!